Team Univé Het Zuiden: Lisette, Diana, Marissa en Carolina
Team Univé Het Zuiden: Lisette, Diana, Marissa en Carolina
Ondernemer in Beeld

Univé Het Zuiden voor uw financiële zaken

Actueel 494 keer gelezen

Bij Univé "Het Zuiden" vindt u een compleet aanbod van verzekeringen en hypotheken. "Ook kunt u bij ons terecht voor al uw bankzaken omdat wij zelfstandig adviseur van de Regiobank zijn."

"Wij werken vanuit ons kantoor aan de Hoonaartstraat ; we hebben een gezellig, professioneel team dat bestaat uit Lisette, Diana, Carolina en Marissa. Onze klanten, zowel jong als wat ouder, vinden het prettig dat ze bij ons gewoon binnen kunnen lopen om hun vragen te stellen" geeft Lisette aan.

"Wij staan daardoor dichtbij de klant, bovendien zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Speerpunten van Univé Het Zuiden zijn beperken, voorkomen en verzekeren. We proberen voor iedereen maatwerk te leveren; we kijken naar uw persoonlijke situatie. Onze kracht is dat we onze klanten persoonlijk kennen", geeft Carolina aan. "Van de wieg tot het graf; voor financieel advies voor iedere situatie kunt u bij ons terecht." Voor de meeste mensen geldt: heb je eenmaal een verzekering afgesloten dan denk je er vaak niet meer aan, maar soms verandert je situatie bijvoorbeeld na een verbouwing. "Wij nemen regelmatig contact op met onze klanten zodat we samen, indien gewenst, alle verzekeringen nalopen en checken of deze nog voldoen voor de huidige situatie. "

Cashback
Op onze woonverzekering loopt tot 6 juli 2018 een mooie actie. U kunt tijdens deze actie namelijk wel tot € 75,00 terugkrijgen bij het afsluiten van een woonverzekering bij Univé. Een zorgverzekering kan bij ons al vanaf € 100,95 worden afgesloten (vraag naar de voorwaarden).

Vergeet uw reisverzekering niet
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen dat zij van een fijne vakantie in verre oorden of in ons eigen land gaan genieten. Met de reis – en annuleringsverzekering van Univé bent u compleet en voordelig verzekerd. Wordt u tijdens uw vakantie ziek, uw bagage wordt gestolen, u krijgt een ongeluk of in het ergste geval u overlijdt dan kunnen de kosten gauw oplopen. Ook kan een familielid thuis ziek worden zodat u uw vakantie moet afbreken. De Univé alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Bij Univé kunt u kiezen voor een voordelige doorlopende reis- of annuleringsverzekering óf een kortlopende reis-of annuleringsverzekering; wel zo handig als u slechts een keer per jaar op vakantie gaat.

Uitvaartverzekering
Lisette: "Op dit moment benaderen we onze klanten voor een advies voor hun uitvaartverzekering. De bedragen die vroeger zomaar werden afgesloten zijn niet meer toereikend. Een gemiddelde basis uitvaart kost tegenwoordig €8000,- Heeft u vragen over uw begrafenispolis neem dan gerust contact met ons op. Informeren kan altijd vrijblijvend, wilt u advies dan zijn daar wel kosten aan verbonden. "

Sparen met de Zilvervloot
"Univé het Zuiden is zelfstandig adviseur van de Regiobank; een van de weinigen waar u nog een Zilvervloot Spaarrekening kunt afsluiten met een interessante rente van 1% voor elk spaarjaar tot maximaal 10% over het gespaarde bedrag zodra het kind 18 jaar is. Ook is er de JongWijs Rekening waardoor kinderen goed leren omgaan met geld."

Univé Het Zuiden
Hoonaartstraat 60
088-6002300

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant