Afbeelding

Voorverkoop Theater Twee Hondjes bereikt hoogtepunt.

Actueel 802 keer gelezen

Nog nooit verkocht Theater Twee Hondjes in de voorverkoop zoveel kaarten als in de afgelopen weken. Natuurlijk mede dankzij de uitverkochte voorstellingen, maar ook door de grote belangstelling voor minder bekende en nieuwe namen. Hoe leuk is dat… De medewerkers van het theater zijn trots en blij dat de inwoners van Voorne en Goeree-Overflakkee zo massaal hun kaarten kopen bij dit "theater om in te bijten".

Nog geen kaarten gekocht? Dan heeft Olga Klöne, verantwoordelijk voor het jeugdprogramma, een paar tips: "Neem de kinderen mee naar Theater Twee Hondjes. Er is een breed programma, van peuters tot pubers. Avonturiers als Tarzan, Aadje Piraatje en Ridder Florian komen voorbij, maar ook nieuwe helden, zoals Superloeser en de Reuzedwerg." Volgens haar is theater een leuk uitje, bijvoorbeeld in plaats van de bioscoop.

En er is meer, ook voor volwassenen. "Guido Weijers komt met iets bijzonders: de Masterclass Geluk. Je hoeft niet ongelukkig te zijn om meer te leren over geluk. Met Guido wordt het natuurlijk geen saai verhaal, maar een fantastisch theatercollege waar veel gelachen mag worden." Een paar weken geleden is de brochure huis-aan-huis verspreid. Niet ontvangen? Kijk dan op de website voor het programma of haal een brochure op in Cultuurhuis Nieuwe Veste en ontmoet een paar van de huisgenoten van het theater: Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Centrum voor Vrijwilligerswerk, Ipse de Bruggen… Reserveren voor voorstellingen in het hele seizoen: www.theatertweehondjes.nl of (0181) 31 04 73

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant