Zonovergoten en succesvolle Moederdagfair Oudenhoorn | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Met het plaatsen van de vlaggen werd de 2e Moederdagfair officieel door wethouder van der Velde geopend
Met het plaatsen van de vlaggen werd de 2e Moederdagfair officieel door wethouder van der Velde geopend (Foto: Wil van Balen)

Zonovergoten en succesvolle Moederdagfair Oudenhoorn

  •   664 keer gelezen   Actueel

Tot laat in de vrijdagavond is de organisatie bezig geweest met de voorbereidingen voor de 2e Moederdagfair en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

De Moederdag fair, dat na veertig jaar rommelmarkt, een geheel andere invulling heeft gekregen, valt goed in de smaak bij het grote aantal bezoekers die op deze zaterdag richting Oudenhoorn kwamen.

Opening
Aan wethouder Hans van der Velde de eer om rond 09.30 uur het startschot te geven van deze dag die eigenlijk wel een beetje in het teken van de moeders stond. Met een diversiteit aan kramen waar eenieder wel wat van zijn of haar gading kon vinden was het naast een zonovergoten dag, ook een hele gezellige dag. Naast de vijftig kramen die er rond de kerk en het kerkplein opgesteld stonden was er natuurlijk ook aan de kinderen gedacht die zich uit konden leven op het springkussen, een lekker suikerspin konden eten of genieten van de clown met zijn mooie ballonnencreaties. Ook waren er diverse brandweerdemonstraties en ontbraken natuurlijk ook de oliebollen en overheerlijke poffertjes niet. Speciaal voor Moederdag kon je ook een hartenfoto laten maken die op de facebookpagina terug te vinden zijn.
Loterij
Om 14.00 uur kwam burgemeester Milène Junius ook een kijkje nemen. Zij mocht ook de winnaar van de grote verloting bekend maken. Fred Andrea ging er met de eerste prijs vandoor en kan gaan genieten van een geheel verzorgd welness weekend. De overige prijswinnaars zijn: 2e prijs is voor Leo Vaandrager, 3e prijs voor dhr./mevr. Kremer, 4e prijs voor mevr. Bodegom en de 5e prijs voor Miep Trijselaar.
Facebookactie
Er waren nog meer winnaars die dag. Klaar Groeneweg was de winnaar van de Facebook actie en mocht een lekkere taart mee naar huis nemen en ook bij het rad van avontuur waren mooie en lekkere prijzen te winnen. En had je niets gewonnen? Dan waren het de opbeurende woorden van de complimentenmeisjes die dan toch het gevoel gaven dat er iets gewonnen was.

Traditie
Het bleef nog lang onrustig in de feesttent van dit nieuwe stukje Hellevoet, zoals Oudenhoorn zich ook wel noemt. De organisatie kan net als de standhouders, terugkijken op een geslaagde dag. Met deze Moederdagfair, die vast en zeker een traditie gaat worden, heeft de organisatie niet alleen een vaste plek op de evenementenkalender van Hellevoetsluis verdient, maar ook gekregen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>