Afbeelding

HC Voorne wacht op misstap concurrentie

Actueel 622 keer gelezen

De hockeysters van HC Voorne hebben gedaan wat zij moesten doen en dat was winnen van Pelikaan. Het werd 3-2 (0-1) aan de Boerseweg, maar aangezien alle concurrenten van één tot en met vier voor de promotieplaatsen hebben gewonnen blijft de equipe van Pieter de Ridder in de achtervolging.

'We zullen zelf moeten winnen en daarbij hopen dat de concurrenten steken laten vallen', sprak de coach dat het zeker nog geen verloren zaak is. De HC had evenwel moeite om het bolwerk Pelikaan tot capituleren te dwingen, want het moest twee keer in de achtervolging om een achterstand weg te werken.

Joleyne de Bruijne bracht de stand in de tweede helft op 1-1, waarna Noëlle Jansen naar 202 soleerde en Joleyne de Bruijne zich tot slot ontpopte als matchwinnaar door een combinatie met Karlijn Westerhof en Annelies van der Jagt af te ronden: 3-2. 'We hebben de overwinning als een team voor de poort van de hel weg gesleept.'

HC Voorne: Eveline Breur; Annelies van der Jagt, Marloes Ravenschlag, Emma Westerhof, Emma Unger, Karlijn Westerhof, Merel Geilvoet, Joleyne de Bruijne, Jaimy Hoogerwaard, Brittney Hoogerwaard, Marjolein Mens, Noëlle Jansen en Myke Grijzenhout kwamen allen in actie.

Foto's: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant