Afbeelding

Voor een unieke moeder

Actueel 484 keer gelezen

Ieder mens is uniek en aangezien mensen kinderen zijn van moeders, is ook elke moeder uniek. De cadeautjes die we moeder aankomende zondag weer gaan geven zijn dat vaak niet.

Flesje parfum, bosje bloemen, doosje gebak...maar geven die nu echt weer wat je wilt uitdrukken aan liefde en waardering voor je moeder? Denk eens aan een bijzonder sieraad waarvan elk exemplaar uniek is.

Een uniek halssieraad of armband uit een eeuwenoude traditie van het Imazighen Matriarchaat uit de Maghreb. Speciaal voor Moederdag heeft de Hellevoetse auteur/dichter/fotograaf een heel mooie verzameling halskettingen samengesteld, vervaardigd uit 925 sterling zilver en bloedkoraal en halfedelstenen. De colliers dateren veelal uit de twintiger jaren en het zilver is zorgvuldig schoongemaakt en alle halskettingen zijn speciaal voor Moederdag verpakt in een luxe cassette.Het afgebeelde sieraad beeldt het internationale symbool van de Imazighen uit en is voorzien van een erg mooie ketting. De collectie halskettingen wordt aangeboden met Moederdagkorting voor 50 euro per exemplaar en dat is inclusief de cassette en verzending.

De complete collectie en nog veel meer antiek zilver is te vinden op www.esoxholland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant