[Ondernemer in Beeld] Helen de Wit Skincare | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
"Naast ontspannende behandelingen geef ik ook workshops."
"Naast ontspannende behandelingen geef ik ook workshops."
Ondernemer in Beeld

Helen de Wit Skincare

  •   1053 keer gelezen   Actueel

Helen de Wit is de kersverse trotse eigenaar van haar schoonheidssalon Helen de Wit Skincare aan de Rijksstraatweg. "Ik vind het zó leuk dat ik nu weer doe waar ik ooit ben begonnen."

"Mijn passie ligt bij huidverzorging; mensen blij maken met goed advies en een weldadige behandeling. Eigenlijk kriebelde het al een hele tijd; ik wilde weer gaan doen waar mijn hart ligt. Dus ik ben mijn oorspronkelijke beroep als schoonheidsspecialiste gaan combineren met alle kennis die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan in de cosmeticabranche."

Het vak schoonheidsspecialiste is Helen echt op het lijf geschreven. "Ik hou van cosmetica, ik hou ervan met mensen te werken en ik vind het leuk om iemands huid zo goed mogelijk naar buiten te laten komen. Zit je lekker in je vel en gebruik je de juiste verzorging dan voel je je vaak ook beter."

Sprong in het diepe
Na het afronden van haar opleiding tot schoonheidsspecialiste begon Helen als 18 jarige haar eigen salon in Rotterdam. Vervolgens ging zij de commerciële cosmetica branche in; de laatste 25 jaar werkte ze als storemanager bij parfumerie Douglas waar velen in Hellevoetsluis haar van zullen kennen. "Dat was een heerlijke baan, maar ik was toe aan iets anders."

Helemaal up-to-date
"Ik dacht als ik het nu niet doe, dan doe ik het misschien nooit meer. En dus heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben ik terug bij mijn roots." Daarom ben ik twee jaar geleden al begonnen met het volgen van trainingen en cursussen. De basis van schoonheidsspecialiste is natuurlijk nog steeds hetzelfde, maar er zijn wel veel vernieuwingen en zo ben ik weer helemaal up-to-date. Afgelopen 19 maart was het zover: schoonheidssalon Skincare Helen de Wit werd officieel geopend.

Optimaal resultaat
"Ik werk met parabenenvrije en dierproefvrije cosmetica van Sothys. De behandelingen die ik geef met dit topmerk staat de klant en haar welzijn centraal." Sothys is een merk dat unieke formules voert, ontwikkeld in onderzoekslaboratoria. Met deze producten wordt de huid in optimale conditie gebracht en het zorgt daarna voor het behoud van een gezonde huid. Behandelingen die mogelijk zijn bij Helen zijn onder meer massages en maskers voor huidzuivering, vochtverzorging, anti-aging en behandelingen voor de zeer gevoelige huid.
Naast een ontspannende behandeling ben je ook welkom voor een workshop. "Ik geef workshops voor twee tot vier personen. Daarbij kunnen klanten kiezen uit een make-up workshop of een huidverzorgingsworkshop." Ben je benieuwd wat Sothys voor jouw huid kan doen? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse.

Make-Up Studio
Voor een perfect make-up advies na de behandeling of voor een speciale gelegenheid werk ik met de professionele make-up van Make-up Studio. Het van origine Amsterdamse merk is al 27 jaar een begrip in de wereld van de professionele visagie en heeft betaalbare producten. Ik heb leuke tips voor je, kijk goed wat bij jou past. Wat onderstreept jouw persoonlijkheid? Wat kan je beste benadrukken? Zo leer je het beste uit jezelf te halen.

Kijk voor alle schoonheidsbehandelingen en workshops op www.helendewitskincare.nl.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 - 51 24 83 51 of 0181 - 31 08 91


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>