t Capproen laat zich de oren wassen door ZKV

Actueel 780 keer gelezen

ZKV heeft op het sportpark Martin Luther Kinglaan in Hellevoetsluis een tactische 9-12 (6-6) overwinning geboekt in de derby tegen 't Capproen.

'De wedstrijd tegen ZKV was een grote teleurstelling', baalde coach Roy Vermaat. 'We begonnen met een 3-0 voorsprong heel goed, er was ook niets aan de hand, maar het tweede aanvalsvak liep voor geen meter. 'We hielden de druk er ook in de tweede helft op, maar zij hadden een man (Stefan Knoester, DR) die regelmatig scoorde.

Wij scoorden in de tweede helft pas na twintig minuten. ZKV scoorde in de eerste minuut de 6-7 en na tien minuten de 6-8. De wissels brachten ook geen uitkomst. Wij hebben niet gebracht wat we kunnen brengen. Natuurlijk was ook de absentie van verdediger Freek Sjouw een aderlating.'

't Capproen: Color van der Perk (1 keer), Dianne Kuiper (2 keer), Nick Stolk (2 keer, 36. Mark Kuiper), Kevin Kremer (40. Michael Hartensveld); Glenn Nieuwpoort, Jeroen Hoogendoorn (1 keer, 45. Mark Kuiper), Brittany de Kruif (1 keer), Sanne Hoogendoorn (45. Dafne Poldervaart 2 keer).

Foto's: Theo van Kralingen