GrootHellevoet.nl - Gezellige Koningsdag in gemeente Hellevoetsluis
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl

Gezellige Koningsdag in gemeente Hellevoetsluis

  •   1414 keer gelezen   Actueel

Zowel in Oudenhoorn, Nieuwenhoorn en Hellevoetsluis was het gezellig en druk op Koningsdag. En mede door het mooie weer bleef dat ook lang zo.

Traditioneel begon Koningsdag met de aubade. Daarna kon er zowel in Hellevoetsluis als Oudenhoorn deel worden genomen aan een gezellig ontbijt. 

Vervolgens was er werkelijk overal iets te doen, men hoefde zich niet te vervelen deze Koningsdag, keuze genoeg en voor ieder wat wils.

Zo kon men gaan hardlopen, meedoen aan de dikke banden race, appeltaarten bakken, stoepkrijten, de fiets versieren, zaklopen, meedoen aan de 6-kamp, een aikido-demo bekijken en nog veel meer. Ook de traditionele kleedjesmarkten - zoals op het winkelcentrum - werden weer zeer druk bezocht. Op de Kinderboerderij werd ook meteen de gerenoveerde speeltuin geopend.

Nieuw was het Koningsplein achter het Hellevoetse gemeentehuis. Daar was vertier voor zowel jong als oud. De kleintjes konden meedoen aan diverse spelletjes, voetballen in de panna-kooi en zich uitleven op het springkussen. Voor de ouderen was er muziek van de band Copycat die er sowieso altijd voor zorgt dat het dak eraf gaat; zelfs buiten. Koningsdag 2018 gaat de boeken in als zeer gezellig en succesvol. Op social media waren de complimenten overal te lezen.

Hier volgt een klein deel van het foto overzicht gemaakt door onze eigen prins Wil van Balen. Aanstaande woensdag meer foto's in onze gedrukte krant.

7 reacties

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>