Afbeelding

Brilmode, contactlenzen en Oogzorg bij Briedé Optiek

Actueel 970 keer gelezen

Briedé Optiek is in de loop der jaren uitgegroeid tot het (H)Oogzorg Centrum van Hellevoetsluis en werkt nauw samen met huisartsen en oogartsen waarbij de kwaliteit van patiëntenzorg voorop staat. U kunt bij Briedé Optiek, aangesloten bij alle branche –en beroepsverenigingen, terecht voor brilmode, contactlenzen en Oogzorg.

"Onze optometristen werken nauw samen met het Oogziekenhuis Rotterdam." Zij zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en worden elk jaar op hun kennis getoetst. "Wij werken onder andere mee aan het Glaucoom Project van het Oogziekenhuis. Wij zijn blij dat wij patiënten deze vorm van oogzorg mogen én kunnen aanbieden", vertelt eigenaar Briedé Optiek Ruud van den Heuvel. "Met speciale apparatuur kan een oog CT-scan worden gemaakt waardoor snel duidelijk zal zijn of er sprake is van glaucoom. Waarna een behandelplan kan worden opgesteld." Briedé Optiek is overigens de enige optiekwinkel in deze regio die meedoet aan dit specifieke project.

Glaucoom heeft meestal een langzaam progressief ziektebeeld, waarbij de patiënt geen pijn heeft en pas in een laat stadium klachten krijgt. "Onze drie optometristen zijn gespecialiseerd in oogonderzoeken bij diabetes patiënten. Door middel van een funduscamera fotograferen we het netvlies en koppelen we de uitkomsten terug naar de huisarts."

Nieuwe collectie brilmode
"Wij gaan ieder jaar naar beurzen in binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe modellen die net wat anders zijn dan de standaardmodellen. Dit jaar zien we vooral veel kleur, en voor dames voornamelijk vlindermodellen in kunststof, maar we zien ook steeds meer metaal. Voor de heren zien we vooral veel ronde modellen. Bij zonnebrillen is het vooral minder standaard dan het geweest is allerlei mooie bijzondere combinaties zijn mogelijk. Wij adviseren altijd eerlijk als iets niet bij uw gezichtsvorm past dan zullen wij een dergelijk model niet aanraden" geeft bedrijfsleider Marco de Kievit aan. "Pijlers van Briedé Optiek zijn dan ook service, vernieuwing, kwaliteit en oogzorg voor ieder budget. Wij bieden brillen aan vanaf €119 inclusief glazen mét onze service en kwaliteit."

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met het team van Briedé.

Briede Optiek BV
Rijksstraatweg 77
0181-312577

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant