Afbeelding

OHVV met mixed-team langs HWD

Actueel 922 keer gelezen

 OHVV heeft met een mix-elftal van de zondag- en de zaterdagafdeling met 2-1 (1-1) gewonnen van het laag geklasseerde HWD en blijft daarmee een goede middenmoter in de derde klasse D.

'We hebben een beroep moeten doen op vijf spelers van het zaterdagteam, want anders hadden we niet kunnen spelen', wees de geplaagde trainer Rafael Andrade op de blessures, vakantievierders en de spelers die om uiteenlopende redenen zijn gestopt met voetbal. Het is te triest voor woorden dat je bij een vriendenteam moet aankloppen om te kunnen voetballen.

' Eddy de Regt schoot zijn club eveneens te hulp, kreeg in de tweede helft ook nog twee goede kansen. 'Die mannen deden dan ook niets onder voor de zondagselectie. Als je wint, vergeet je snel, maar de realiteit is dat het gemis aan spelers als een rode draad door het seizoen loopt. En dan nog doen we het niet verkeerd in de competitie.' Hakan scoorde in de eerste helft de gelijkmaker en Jarno Huisman schoot, nadat Hakan binnen de zestien was neergelegd, de winnende strafschop binnen.' OHVV speelt zondag thuis tegen Besiktas.

OHVV: Nino Noordijk; Dylan Biesheuvel (30. Ridvan), Johan van der Ham, Aron van der Steen, Chris Peters; David Keijzerwaard, Pablo Nunez (55. Wesley), Anthonie Peskens; Kees Jan Nobel (70. Eddy de Regt), Jarno Huisman, Hakan.

Foto's: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant