Afbeelding

Jump '80 stelt kampioenschap Lokomotief nog even uit

Actueel 434 keer gelezen

De basketballers van Jump '80 hebben in De Fazant voor een stunt gezorgd door koploper Lokomotief 3 met een 80-67 (20-15, 15-10 (35-25), 19-18, 26-24) overwinning nog even van het kampioenschap af te houden.

'We hebben met een verschil van 13 punten van de aanstaande kampioen gewonnen, en deze is tegen een compleet Lokomotief niet gestolen', stelde de trotse coach Ronald de Rijke. 'Het niveau waarop wij spelen is nogal wisselend. We spelen tegen de koplopers fantastisch en tegen de ploegen waar je juist de punten van moet pakken om kampioen te worden hebben we het laten liggen.

We hebben zowel van Lokomotief als van Argon gewonnen, toch de nummers één en twee. De groep moet wennen om zich in elke wedstrijd voor meer dan honderd procent te geven om tot een kampioenschap te komen. We hebben een hoop geleerd en nemen deze wedstrijd mee naar de volgende competitie. Dan gaan we voor het kampioenschap. De selectie mag, gelet op blessures en uitsluitingen, dan wel wat breder worden.'

Jump '80: Remy Daal 1 pnt.), Stefan de Rijke (9 pnt.), Mark de Romph (9 pnt.), Demian Dortmundt (2 pnt.), Olaf Schreiber (4 pnt.), Yorick van der Klei (21 pnt.), Kilian Wijers (13 pnt.), Mark van der Lugt (15 pnt.), Pieter den Braber (6 pnt.), Erwin Koopmans.

Foto's: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant