Terrasoverkapping; de ideale manier om van het buitenleven te genieten.
Terrasoverkapping; de ideale manier om van het buitenleven te genieten.
Ondernemer in Beeld

HuCo Zonwering

Actueel 926 keer gelezen

HuCo Zonwering is al meer dan 20 jaar specialist in zonwering voor binnen én buiten. De temperaturen lopen op en dus wordt het weer tijd om te gaan genieten van het buitenleven.

In de lente en zomer kunt u echter wel hinder ondervinden door hitte of scherp zonlicht dat uw woning binnendringt. Een goede zonwering kan dé oplossing zijn zodat u weer optimaal kunt genieten van uw woning en tuin.

Uitsluitend topfabrikanten
"Wij staan voor kwaliteit in materiaal en uitvoering. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor een perfecte montage waarna u kunt genieten van de voordelen van de beste zonwering voor gevels en glaspartijen van uw woning of bedrijfspand", vertelt Hugo van der Schee eigenaar HuCo Zonwering. "Als u kiest voor zonwering dan mag u verwachten dat deze producten weer -en windbestendig zijn en jarenlang vlekkeloos functioneren." Daarom kiest HuCo Zonwering uitsluitend voor producten van topfabrikanten. Zo werkt de zonweringspecialist onder meer met de bekende kwaliteitsmerken Luxaflex, Somfy, Weinor en Roma.

Voorjaarskorting
"Op dit moment hebben wij een mooie aanbieding voor terraszonwering waarbij u maar liefst 20% voorjaarskorting krijgt." Er is een ruime keuze; enkele types zijn uitgesloten van deze actie. Vraag er gerust naar in de showroom.

Zon, regen of wind
"Een van de terrasoverkappingen die er op dit moment uitspringt is de Plaza Viva van Weinor." Deze terrasoverkapping biedt u terrasgenot bij vrijwel elk weertype ongeacht regen of zonneschijn. Het pergolazonnescherm is gemaakt van textiel en in diverse stijlvolle uitvoeringen mogelijk. U kunt de Plaza Viva gebruiken om in de verkoelende schaduw te zitten op een zonnige dag.

Daarnaast is de terrasoverkapping geschikt als weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje waardoor u altijd kunt genieten van het buitenleven. Met gemak laat de overkapping zich opdraaien en weer neerlaten. Regenwater loopt er altijd snel af dankzij de juiste montage en de optionele telescoopstaander. De gevel van HuCo Zonwering is onlangs ook voorzien van een Plaza Viva.

Bescherming tegen insecten
In de warme maanden hebben we graag de ramen open. De wind waait lekker door uw huis maar open ramen brengen wel ongenodigde gasten met zich mee die u liever buiten houdt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Een goede hor geeft u en uw gezin bescherming tegen insecten. Een hor kan voor ieder raam of deur geplaatst worden en is in verschillende profiel- en gaaskleuren mogelijk. De horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen. "Wij zorgen voor probleemloze, professionele en snelle plaatsing van uw horren."

Raamdecoratie
HuCo Zonwering is bovendien specialist op het gebied van raamdecoratie ook wel binnenzonwering genoemd. Naast bekende merken als Luxaflex en Velux heeft HuCo ook een huismerk met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een ruime keuze vouwgordijnen, houten en aluminium jaloezieën en gordijnen.

Wilt u graag meer weten kom dan langs in de showroom aan de Rijksstraatweg 132
0181-336555 of 0653977764

Kijk op www.hucozonwering.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant