Afbeelding

HC Voorne buigt voor beter Barendrecht

Actueel 430 keer gelezen


De hockeysters van HC Voorne hebben het ondanks goede tegenstand uiteindelijk niet kunnen redden tegen Barendrecht. De Hellevoetsen moesten het aan de Boerseweg met 1-4 (0-1) afleggen tegen de koploper in de derde klasse D.

'Het klinkt misschien gek, maar we hebben tegen een goede ploeg met veel ervaring met opgeheven hoofd verloren', stelde coach Pieter de Ridder. De HC was in het eerste deel gelijkwaardig aan Barendrecht, maar kreeg na twintig minuten spelen de 0-1 te verwerken. De thuisclub kreeg de nekslag vlak na rust met twee treffers binnen vijf minuten toegediend.

'Bij 0-3 hebben we het toch weer met goed spel opgepakt, scoorden (Joleyne de Bruijne, DR) we ook. We vochten voor de aansluiter, maar bij 1-4 was het over. Wij hebben een heel jong team met aspiraties voor de toekomst, maar we hebben nu verloren van de toekomstige kampioen.' HC Voorne speelt zondag op verplaatsing tegen Liberty.

HC Voorne: Eveline Breur, Joyce Homburg, Annelies van der Jagt, Marloes Ravenschlag, Emma Westerhof, Emma Unger, Karlijn Westerhof, Suzanne Ravenschlag, Merel Geilvoet, Joleyne de Bruijne, Jaimy Hoogerwaard. Marjolein Mens, Noëlle Jansen en Myke kwamen ook in actie.

Foto's: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant