Een indrukwekkende stoet met een prachtig doel
Een indrukwekkende stoet met een prachtig doel

Bikers For Special Rides: Lucille haar laatste wens

Actueel 4.938 keer gelezen

De leden van Bikers For Special Rides hebben afgelopen zondag weer voor een prachtige ride gezorgd waarbij de laatste wens van de terminaal zieke Lucille in vervulling is gegaan.

B.F.S.R. is een non-profit organisatie uit Nieuwenhoorn die zich door middel van een groep bikers bezig houd met verschillenden activiteiten, om op die manier iets moois te bieden voor iedereen die het verdient om zich bijzonder te voelen.

Lucille
Lucille wilde niets liever dan nog één keer achterop een Harley Davidson een rit te maken. Deze wens kwam bij BFSR terecht en was daar niet aan dovemansoren gericht. En de bikers zouden de bikers niet zijn als deze wens maar bij één "simpele" Harley was gebleven. Er werd een oproep gedaan op de Facebook pagina en daar werd massaal gehoor aangegeven. Maar liefst 186 motorrijders verzamelden zich de bewuste zondagochtend om Lucille een prachtige verrassing te bezorgen.

Lucille wist niet beter dan dat er één motor kwam waar zij op mee kan, dus u kunt zich haar reactie wel voorstellen toen de stoet haar op kwam halen. De glimlach die dat teweeg brecht was die dag net meer van haar gezicht te krijgen. Rond 11.30 uur verzamelden de bikers zich op de parkeerplaats van vv Nieuwenhoorn en waren al in de wijde omgeving te horen. Om de stoet te zien rijden was dan ook een waar majestueus en zeer indrukwekkend gezicht... en gehoor.

Nadat ze Lucille in Spijkenisse hadden opgehaald reden de BFSR via Hekelingen, Simonshaven, Zuidland en Hellevoetsluis om te stoppen bij Boelies. Vervolgens ging de rit weer terug naar Spijkenisse.

Zeer geslaagde Ride Out
"Wij van BFSR willen na deze geweldig geslaagde Ride Out voor Lucille iedereen enorm bedanken voor jullie geweldige inzet: zonder jullie was deze dag niet zo speciaal geweest. Het is altijd weer heel hartverwarmend om te zien hoeveel bikers er reageren op dit soort oproepen".

Koetshuis
Bikers For Special Rides staat open voor elke motorrijder. Elke donderdagavond komen ze bij elkaar in het Koetshuis aan de Rijksstraatweg 272b in Hellevoetsluis vanaf 19.30u. Wil je ook een keertje langskomen neem dan even contact met op via 06-50707483 / 06-12433369 of via een privé bericht via de Facebook pagina

Merchanise
Als supporter van B.F.S.R. zijn er verschillende producten te verkrijgen zoals hoodies, shirts, vesten, tassen en ga zo maar door. En ken je iemand die je voor een dag wil laten schitteren als een ster? Neem dan contact met op en BFSR maakt er een onvergetelijke dag van.

Foto's: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant