Herdenkingssteen voor Jessica tegen zinloos geweld | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
De tegel, met de afbeelding van een lieveheersbeestje, is tevens een oproep tegen zinloos geweld
De tegel, met de afbeelding van een lieveheersbeestje, is tevens een oproep tegen zinloos geweld (Foto: Christiaan Merkuur)

Herdenkingssteen voor Jessica tegen zinloos geweld

  •   3545 keer gelezen   Actueel

Op 9 april hebben familie en vrienden van Jessica Slui een herdenkingstegel geplaatst op de Fazantenlaan. Op deze plaats kwam de jonge vrouw precies een jaar geleden op noodlottige wijze om het leven.

Jessica, in het dagelijks leven begeleider bij een zorgorganisatie, werd het slachtoffer van haar menselijke betrokkenheid.

Dader Dennis van H. bleek zijn ziektebeeld al enige tijd verborgen te houden en gaf tijdens de rechtszaak eind vorig jaar aan nog steeds overtuigd te zijn dat zijn omgeving samenwerkte met de AIVD om hem in de gaten te houden.
Deze waanbeelden leidden uiteindelijk tot het om het leven brengen van Jessica. Met het plaatsen van een herdenkingstegel houden familie en vrienden van Jessica Slui haar herinnering levend.

De tegel, met de afbeelding van een lieveheersbeestje, is tevens een oproep tegen zinloos geweld. Dergelijke tegels worden vaker geplaatst ter herinnering aan misdrijven, waarbij onschuldige personen slachtoffer worden van zinloos geweld.

De samenkomst van haar familie, vrienden, medewerkers en mensen aan wie Jessica ondersteuning gaf, liet zien dat zij nog steeds erg wordt gemist.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>