Bibi werkt graag samen met haar begeleider
Bibi werkt graag samen met haar begeleider

Vrolijke Bibi wil een consequente baas

Actueel 531 keer gelezen

Bibi is een enthousiaste lieve dame van nog maar vijf jaar oud. Ze is een vrolijke opgewekte hond en laat dit zien door lekker met haar billen heen en weer te schudden.

De basiscommando's kent ze goed en het is te merken dat ze graag samenwerkt met haar begeleider. Helaas kon haar vorige eigenaar niet meer voor haar zorgen omdat ze buiten naar andere honden uitviel.

"In het asiel hebben we dit gedrag nog niet gezien, maar het is wel duidelijk zichtbaar dat ze andere honden erg spannend vindt. En daar reageert zij dan ook op. Daarentegen zien we dat dit wel goed te trainen moet zijn met haar. Dus met veel geduld en liefde en een hele consequente baas moet dit volgens ons helemaal goed komen."

Enthousiast geworden?
Bent u zelf ook enthousiast geworden over Bibi en heeft u zin om snel met haar aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar hondenafdeling.rotterdam@dierenbescherming.nl. of kijk op de website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/dierenasielen/dierenopvangcentra-rijnmond-rotterdam. Dan wordt u wellicht uitgenodigd om kennis te komen maken met deze lieve stevige dame.

Openingstijden van het asiel zijn van maandag tot zaterdag van 13. 00 uur tot 16. 00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant