Afbeelding

Oud-wielerprof Erik Dekker signeert bij de ANWB-winkel in Hellevoetsluis

Actueel 917 keer gelezen

Erik Dekker, auteur van het boek 'Fietsen met Erik Dekker', signeert zijn boek op zaterdag 14 april vanaf 14.00 uur bij de ANWB-winkel in Hellevoetsluis op winkelcentrum de Struytse Hoeck.

Erik Dekker reed en won als prof, koersen over de hele wereld: van Zweden tot Australië, in Frankrijk en natuurlijk ook in Nederland.

Must-read
'Fietsen met Erik Dekker' is een must-read voor wielerfanaten. Het neemt de lezer mee op de favoriete Nederlandse trainingsrondes en over de trajecten van memorabele wedstrijden van de oud-wielerprof.

Naast 14 uitdagende tochten voor de toerfietser staat het boek vol met anekdotes, verhalen en tips. Tijdens de tochten komen anekdotes uit het koersleven voorbij en geeft Erik tips hoe je als renner net dat tandje extra kunt bijzetten

Iedereen is van harte welkom om het boek van een persoonlijke noot te laten voorzien, foto's te maken en te genieten van een lekkere versnapering.

In 'Fietsen met Erik Dekker' zijn routes in Nederland beschreven met een lengte tussen 118 tot 154 km en één route in het Spaanse Calpe, het favoriete trainingsgebied van veel profwielrenners. Met als bonus nog een extra rondrit vanuit Drenthe de grens over. Alle routes zijn tevens als GPX-bestand te downloaden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant