Mevrouw Moerland zal op deze avond uitleg geven over het levenstestament
Mevrouw Moerland zal op deze avond uitleg geven over het levenstestament

Levenstestament centraal in Alzheimer Café

Actueel 384 keer gelezen

Op 9 april staat in het Alzheimer Café het levenstestament centraal. De gastspreker op deze avond is notaris Moerland van Moerland Notaris in Brielle.

Als een naaste de diagnose dementie krijgt is het belangrijk om een aantal zaken goed te regelen.

Het levenstestament is bedoeld om regelingen te treffen en wensen vast te leggen voor als u zelf niet meer in staat bent uw zaken te regelen.

Maar wat voor soort zaken kunnen in dit levenstestament opgenomen worden? Met welke vragen kunt u bij de notaris terecht? Op welk moment kunt u dit het beste op laten stellen? Zijn er naast voordelen ook nadelen aan verbonden? En welke kosten zijn hieraan verbonden?

Mevrouw Moerland zal op deze avond uitleg geven over het levenstestament, uw vragen beantwoorden, tips geven en met u in gesprek gaan.

Het Alzheimer Café aan De Eik 68 is vanaf 19.00 uur geopend. Aanvang programma 19.30 uur. Toegang en deelname is gratis. Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandagavond van de maand en is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met een (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant