Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Pom's Paradise: altijd goed advies & eerlijke producten

Actueel 1.570 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vaste klanten van huisdierenspeciaalzaak Pom's Paradise weten het allang; Birgit Broekhuizen staat altijd klaar met raad en daad. En ze is altijd in voor een gezellig praatje. Voor uw huisdier ontbreekt het aan niets in het assortiment bij Pom's Paradise; het juiste adres voor eerlijke én lekkere voeding voor hond, kat én alle andere huisdieren.

Dierenwelzijn
Het welzijn van huisdieren gaat Birgit aan het hart. Het assortiment in haar winkel is steeds meer toegespitst op natuurlijke voeding en verzorgingsartikelen. Daarom heeft Birgit gekozen voor onder meer het merk Carnis. Een natuurlijk middel zonder rommel gemaakt met de beste ingrediënten. Honden met vachtproblemen en een verstoorde stoelgang wat vaak veroorzaakt wordt door slechte voeding zijn gebaat bij voeding van Carnis.

Gezonde lijn voor hond en kat
Carnis is een eerlijk product waarbij je weet wat er in zit én het belangrijkste er zitten geen chemische toevoegingen. Er wordt niets verbloemd en niets mooier gemaakt dan het is. "Iedereen weet wel dat het slecht is en niemand wil rommel geven aan zijn huisdier dus maak de juiste keuze voor je hond en kat", geeft Birgit aan. Want dit merk heeft hondenbrokken, kattenbrokken, vers vlees, houdbare vleesworsten en natuurlijke snacks. Er zijn verschillende gedroogde snacks verkrijgbaar van pens tot gedroogde kippenpootjes. Natuurlijk is er ook een gezonde lijn voor pups. De hondenbrokken zijn er in verschillende smaken: rund, konijn, lam, kip en zalm. Voor pups, volwassen honden , senioren, kleine, middel en grote rassen.

"Ik breid het assortiment natuurlijke, pure producten steeds verder uit. Er zijn smakelijke kwaliteit producten voor een goede prijs, dus voor ieder budget" vertelt Birgit. Uiteraard kunt u ook voor andere huisdieren terecht; zo is er een ruim assortiment voor knaagdieren en ook voor kippenvoer bent u bij Pom's aan het juiste adres.

Ook op zoek naar betere voeding voor uw huisdier, leuke speeltjes of andere huisdierbenodigdheden kom dan eens een kijkje nemen in het ruime assortiment. U bent van harte welkom in de gezellige winkel van Birgit

Pom's Paradise
Hoonaartstraat 64a
0181-848336

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant