"BioCircuit training is ontzettend leuk, intensief, effectief en veilig" vertelt Martin Warren. Foto: Wil van Balen
Ondernemer in Beeld

Warren's introduceert BioCircuit trainen

Actueel 3.959 keer gelezen

Trainen saai? Niet leuk? Kost te veel tijd? Voor iedereen die aan zijn lichaam wil werken is Bio Circuit de ideale manier van trainen; je traint twee keer per week 30 minuten. Het is snel, effectief, veilig én erg leuk en afwisselend. Ervaren of onervaren sporters, mensen met klachten zoals reuma of COPD; iedereen kan trainen op het BioCircuit.

Een selecte groep sportscholen in Europa biedt dit unieke product van Technogym, marktleider in de fitnessbranche, aan nog vóór de wereldwijde lancering. "We hebben iets unieks waar we trots op zijn" vertelt Martin Warren. Trots op het nieuwe BioCircuit trainen van Technogym wat zij voor hun klanten hebben geïntroduceerd.

Persoonlijke doelen behalen
In het BioCircuit kunnen programma's worden getraind, gericht op persoonlijke doelstellingen. "Bij ons zijn er altijd een of meerdere trainers aanwezig om je te helpen, dus je krijgt persoonlijke begeleiding. We ondervinden samen met onze klanten hoe zij het beste hun doelen kunnen behalen. Samen met de trainer kies je het programma dat het beste bij jou en jouw trainingsdoelstellingen past. Het programma werkt simpel en volautomatisch waardoor het trainen makkelijk, leuk en effectief is.

"Op dit moment trainen al meer dan 260 klanten van ons op het BioCircuit en ze zijn enthousiast." Zo vertelt Jacky: "Ik moet me focussen op wat ik aan het doen ben, maar het is echt leuk om te doen." Manuel heeft inmiddels zijn tussenevaluatie en gaat dan door naar een nieuw programma. "Heel fijn dat heel je lichaam aan bod komt. Je traint al je spieren. En na een half uurtje ben je klaar."

Uniek systeem
De weerstand in de toestellen wordt geleverd door een uniek systeem dat oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de NASA om astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Door deze methode kun je op een veilige maar zeer effectieve manier trainen op je eigen niveau.

Tevredenheidsgarantie
"Wij hebben dertig jaar kennis en ervaring en daarom hebben wij het volste vertrouwen in deze methodiek. Daarom geven wij, als je een periode van 12 weken gaat trainen op het BioCircuit, een 100% tevredenheidgarantie en resultaatgarantie. Zo overtuigt zijn wij van dit product zoals wij het aanbieden. Wij garanderen die afspraken die worden gemaakt met de klant. We begeleiden mensen intensief met training, voeding en het geestelijk welbevinden. De kwaliteit van leven is belangrijk en niet per se af vallen is de prioriteit.

Hoe werkt het?
"Je wordt eerst getest en aan daarvan wordt jouw persoonlijke trainingsschema samengesteld. Je begint met fietsen om op te warmen en zo schuif je steeds door naar het volgende apparaat. Doordat je ingelogd bent op het systeem 'weet' het apparaat wie er traint en wat je moet doen. Alles wordt volautomatisch geregeld. Door de wisselingen heb je steeds een moment rust. "De ervaringen en resultaten die onze klanten hebben sinds het circuit hier in januari is neergezet zijn heel positief."

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Warren's Sportinstituut voor meer informatie of schrijf je direct in en begin gelijk met deze nieuwe manier van trainen.

Bel met Warren's Sportinstituut voor meer informatie 0181-318847

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant