FC Vlotbrug laat overwinning uit handen glippen

Actueel 826 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft middels een 3-3 (2-1) gelijkspel tegen het hoog geklasseerde BZC/Zuiderpark een nakende overwinning uit handen gegeven. De club uit Hellevoetsluis-Oost bezet de tiende plaats in de vierde klasse G.

'We hebben een goede wedstrijd gespeeld, domineerden in de eerste helft, maar we kwamen wel tegen de verhouding in door een buitenspelgoal met 0-1 achter', verklaarde assistent-trainer Piet van Holst. De FC liet zich niet uit het veld slaan, want Rick Eldering boog uit voorzetten van Sjors Allersma en Timo Buijs de achterstand om in een 2-1 voorsprong.

Na de rust een zelfde spelbeeld met de verdiende 3-1 van Clint van de Veerdonk uit een voorzet van Rick Eldering. De jonge Eldering, uitblinker bij FC Vlotbrug, viel daarna uit met een knieblessure. 'Dat was een domper, maar nog hadden we met 4-1 voor moeten staan', doelde Piet van Holst op de riante kans van Siméon Seghers. 'In de eigen zestien zijn we niet op ons best, want twee vrije trappen betekenden twee tegentreffers. We hebben met 3-3 te weinig gekregen.' FC Vlotbrug, dat het moest stellen zonder Bram Scheringa en Gijs Vermeer, speelt zaterdag in Rotterdam tegen hekkensluiter TransvaliaZW.

FC Vlotbrug: Jeremy Verschoor; Timo Buijs, Noël Bravenboer (85. Firmin Ilmer), Lars Stuifzand, Sander de Reus; Sjors Allersma, Jordy van der Kooij, Bart Bergwerff; Siméon Seghers; Clint van de Veerdonk, Rick Eldering (60. Evan Gomes Soares).

Foto's: Theo van Kralingen