De altijd gezellige en goed georganiseerde rommelmarkt in de Grootenhoek
De altijd gezellige en goed georganiseerde rommelmarkt in de Grootenhoek Foto: Wil van Balen

Zaterdag Jaarmarkt verpleeghuis Grootenhoek

Actueel 1.138 keer gelezen

Hellevoetsluis - Nog even dan is het zover: De jaarmarkt van Verpleeghuis Grootenhoek aan de Hellevoetse Achterweg in Hellevoetsluis. "We hopen allemaal op een supermooie dag met veel publiek en op een recordopbrengst voor de bewoners."

Van alles is er die dag te vinden: een keur aan rommelmarktspullen, een Rad van Avontuur, het Enveloppenspel, allerlei soorten drankjes, frietjes, broodjes hamburger, pannenkoeken en diverse standhouders Ook kunt u één van de laatste loten kopen en daarmee prachtige prijzen winnen of raden naar de opbrengst van deze Jaarmarkt. Kortom: voor elk wat wils maar voor iedereen veel gezelligheid!

Tijdens de Jaarmarkt geldt aan beide zijden van de Hellevoetse Achterweg een parkeerverbod. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van Scholengemeenschap Helinium. Vandaar wordt u met het busje van taxibedrijf Overgaauw of Grootenhoek tegen betaling van € 0.50 van en naar de Jaarmarkt gebracht.

Heeft u veel spullen gekocht tijdens de Jaarmarkt? Dan krijgt u een "ophaalkaart". De spullen worden voor u bewaard en u kunt ze met uw eigen auto later die dag op komen halen. Maar beter nog: kom op de fiets!

Op 17 maart gaan om 09.00 uur de deuren van Verpleeghuis Grootenhoek open en natuurlijk bent u van harte welkom. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant