Afbeelding

OBS het Palet maakt hun stukje van Hellevoet schoner

Actueel 929 keer gelezen

Er wordt flink opgeruimd in Hellevoetsluis dankzij de opruim acties Welk stukje van Hellevoet maak jij schoner van Vanessa Hoekman.

Ook scholen doen graag mee. De woensdag voor de schoolvakantie zijn groep 3 en 6 van obs Het Palet flink aan de slag gegaan. Na een korte uitleg in de klas zijn de grijpers uitgedeeld en zijn de kinderen in groepjes met hulpouders op pad gegaan.

Groep 3 was als eerste aan de beurt. Om iets over 9 gingen zij op pad. Als ze wilden mochten ze een hesje van de gemeente aan wat het natuurlijk meteen extra bijzonder maakte. Groep 3 bleef in de buurt van school en nam de bosjes en de sloten voor hun rekening. Resultaat? Maar liefst 7 vuilniszakken vol. Er lag nog veel meer en de kinderen waren zo enthousiast dat ze meteen vroegen wanneer ze weer mochten gaan opruimen!

Hierna was het de beurt aan groep 6. Zij weten heel goed dat er veel afval op straat ligt, en zij weten ook van aanpakken. Deze groep ging iets verder van school en presteerde het om maar liefst 10 zakken vuilnis te verzamelen. Op dit tijdstip kwamen we ook meer mensen tegen die complimenten gaven en vonden dat de klas goed bezig was.

Bent u leerkracht en wilt u ook meedoen met de klas? Meer info op de Facebook pagina Welk stukje van Hellevoet maak jij schoner?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant