Op dit moment werkt Van Wijnen Projectontwikkeling West aan de laatste zaken voor de verkoopdocumentatie
Op dit moment werkt Van Wijnen Projectontwikkeling West aan de laatste zaken voor de verkoopdocumentatie

Namen nieuwe appartementencomplexen zijn bekend

Actueel 3.275 keer gelezen

Noest, Vlijt en Nijver, dat zijn de namen van de drie nieuwe appartementencomplexen die Van Wijnen Projectontwikkeling West uit Dordrecht gaat bouwen op de Kop van de Oostdijk. Wethouder Hans van Lith, met onder andere ruimtelijke ordening in zijn portefeuille, heeft afgelopen maandag 5 maart samen met Arjan Van Meijeren, directeur Projectontwikkeling van Van Wijnen, het projectbord op de bouwlocatie onthuld. Aansluitend proostten ze met de familie Moree, de huidige eigenaar van de locatie, en overige genodigden op de nieuwe bestemming van de Kop van de Oostdijk.

Wethouder Van Lith: "Wij zijn heel blij dat we als gemeente samen met de ontwikkelaar en de familie Moree deze locatie op een goede manier kunnen invullen. Het is immers het eerste aanzicht als je over de Kanaalweg richting Hellevoetsluis gaat."Arjan van Meijeren: "Deze ontwikkeling zit al wat langer bij ons in de portefeuille. Wij hebben zeker de kansen van deze locatie gezien; we ontwikkelen een mooi en fris appartementencomplex, nabij voorzieningen. De wens van de gemeente was het bouwen van middeldure huurwoningen. Met met de ontwikkeling van 54 appartementen voldoen wij aan deze wens. Naast de huurappartementen worden er 27 koopappartementen aangeboden."

Verkoop start in april
Op dit moment werkt Van Wijnen Projectontwikkeling West aan de laatste zaken voor de verkoopdocumentatie.  De verkoop start in april . Het verkoopevenement vindt plaats in het Droogdok Jan Blanken. Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website www.kopoostdijk.nl. Verkoopmanager Thekla van der Weerd zal de inschrijvers tijdig informeren over de start verkoop en de procedure rondom de koopappartementen. Over de huurappartementen wordt tegen het eind van het jaar bekend waar en tot wie gegadigden zich kunnen wenden.  

De appartementen variëren in woonoppervlakte tot 88m2, krijgen hoogwaardige afwerking en zullen te koop worden aangeboden vanaf € 250.000,--. De parkeervoorziening voor de appartementen wordt zeer ruim; er komt een parkeerterrein achter het complex.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant