Bug Lovers op avontuur voor de Langstee | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl

Bug Lovers op avontuur voor de Langstee

  •   283 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - The Bug Lovers - dat zijn Andre en Marjolein Lugtenburg uit Nieuwenhoorn - gaan in mei weer op avontuur, met hun prachtige oude Kever. Ze gaan naar Belgie, Engeland, Wales en Schotland en zullen met hun Bug ongeveer 4000 kilometer gaan rijden tijdens Knights of the Island.

Bijna 4000 kilometer dus, in 10 dagen. Geen GPS, geen snelwegen. Rijders vertrouwen op kaart, kompas en intuitie. Ze rijden met auto's, motoren, busjes en trucks van 20 jaar of ouder. De start is in België. Daar gaat het gas erop naar Calais voor de ferry. Vervolgens gaat de reis door Engeland, Wales en Schotland.

Baltic Sea Circle
Andre kennen we natuurlijk nog van zijn avonturen tijdens de Baltic Sea Circle samen met Jaap de Jong. Hun belevenissen waren uitgebreid te volgen in deze krant en natuurlijk via de Facebook pagina; waar bijna dagelijks filmpjes en foto's te zien waren. Daar hopen we natuurlijk ook deze keer weer op. Ze legden een rallyafstand van maar liefst 7500 kilometer af in hun prachtige 51 jaar oude Volvo, ook daar zonder gps en zonder over de snelweg te rijden. De route ging via Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland over de Poolcirkel en de Noordkaap naar Lapland, Rusland, Estland, Letland en Litouwen. Dit keer blijven de rijders iets dichter bij huis en gaat Andre op avontuur met zijn vrouw Marjolein.

De Langstee
Normaal reden de Bug Lovers voor Wallenpop. Helaas is dit oer Hellevoetse festival niet meer en moest er dus een nieuw goed doel worden gevonden. Dat koste Andre en Marjolein niet veel moeite: "dit jaar rijden we voor Zorgboerderij de Langstee".

De Langstee in Hellevoetsluis is een kleinschalige woonboerderij met een huiselijke sfeer waar kinderen en jongvolwassenen wonen die door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen zijn. In De Langstee kunnen zij zich, onder begeleiding en te midden van de warmte en geborgenheid verder ontwikkelen en zich (weer) veilig voelen.

Sponsoren gezocht
Draagt u de Bug Lovers en de Langstee een warm hart toe? Wordt dan sponsor. Dit kan zowel particulier als met een bedrijf. U krijgt dan een mooi plekje op de auto en zal genoemd worden op de Facebook pagina. En u draagt er natuurlijk eraan bij dat de bewoners van de Langstee dankzij u leuke activiteiten kunnen ondernemen waar nu simpelweg het geld niet voor is.

Voor meer info kunt u Andre bellen op 0624458219 . Alle voorbereidingen en natuurlijk uiteindelijk ook de rit zijn te volgen via de Facebook pagina: The Bug Lovers - Knights of the Island 2018.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>