Afbeelding

Gunter Creatief is hip & happening

Actueel 2.377 keer gelezen

Gunter Creatief is een heerlijke winkel voor de hobbyist. Gunter Creatief staat bomvol met spulletjes voor kaarten maken, haken, breien, naaien, tekenen, sieraden maken en nog veel meer leuke creatieve hobby's.

"Op dit moment is Diamond Dotz razendpopulair" vertelt Trijnie. "Wij hebben volop spulletjes in de winkel om aan de slag te gaan met deze nieuwe rage."

Ook stippen is ontzettend leuk om te doen. Wat is stippen? Stenen zoeken en dan aan de slag met acrylverf, spijkers en stokjes. Misschien een idee om dit de komende voorjaarsvakantie te doen? Bij Gunter kun je de verf, boekjes en eventueel een compleet pakket vinden om zelf aan de slag te gaan of met je kinderen!

Handlettering, haken en breien
Een hobby die nog steeds trending is, is het kleuren en tekenen met markers en stiften. Gunter heeft verschillende uitgebreide collecties in het assortiment waarmee je de mooiste dingen kunt creëren. Markers en stiften van de merken Chameleon en Spectrum Noir Markers zijn in verschillende verpakkingen en kleurpaletten verkrijgbaar. Een must voor iedere hobbyist die het leuk vindt om met kleuren te werken. Ook voor het populaire handlettering is er heel veel op voorraad potloden, pennen, boekjes noem maar op. Ook haken en breien van knuffels is al jaren in en nog steeds komen er nieuwe producten bij.

"Onze klanten komen graag in de winkel om gezellig rond te neuzen. Wat ik echt bijzonder vind is dat mensen die onze webshop kennen helemaal naar Hellevoetsluis komen om zelf rond te kijken. Zo hebben we zelfs mensen helemaal uit Arnhem en België in onze winkel." De mevrouw op de foto met Trijnie is een trouwe klant van het eerste uur die regelmatig langskomt om de leukste hobbyspulletjes te halen.

Naaimachines
Trijnie en Paul Gunter staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Gunter Creatief is natuurlijk niet alleen een hobbywinkel; je kunt er ook terecht voor de aanschaf of reparatie van een naaimachine van verschillende merken in diverse prijsklassen. Je kunt bij Gunter Creatief natuurlijk ook via de website bestellen: www.guntercreatief.nl of je gaat gewoon ouderwets gezellig in de winkel shoppen. Je bent van harte welkom in de gezellige winkel van Trijnie en Paul!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant