Afbeelding

Handbalsters Helius geolied langs DES '72

Actueel 639 keer gelezen


Hellevoetsluis - De handbalsters van Helius hebben in sporthal De Fazant hekkensluiter DES '72 met 20-11 (9-9) verslagen. De Hellevoetsen hebben in de ZW-ZH derde klasse met een wedstrijd meer in de benen de leiding genomen.

'De eerste helft verliep vrij moeizaam, was met een aantal invalsters even wennen, maar in de tweede helft hebben we DES met ons eigen spelletje overlopen', verklaarde Mireille Laterveer, die als coach van Helius voor het eerst op de bank zat, de regelmatige overwinning. 'Deze tegenstander kwam overigens goed uit, want we hebben tijdens de vakantie nauwelijks getraind, dus kregen we de tijd om in het ritme te komen.'

Laterveer moest het stellen zonder Petra Brink (wacht een knieoperatie), Claudia Donohue-Pape, Annemiek van der Kooij (beiden geblesseerd) en Kyra Scherber die nog altijd kampt met de naweeën van een val eerder in het seizoen. Helius wacht zondag de klus in Schiedam tegen DWS.

Helius: Inge van der Graaf (31. Eva van Leeuwen 1 keer); Anouska Laterveer (5 keer), Danielle van der Meijden-Spoor (4 keer), Esther Brink (1 keer), Lotte Nap (4 keer), Inge van Melick (1 keer), Mila Went (2 keer), Judith Gits (1 keer), Sanne Ausema (1 keer).

Foto's: Theo van Kralingen
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant