Afbeelding

Turnsters KDO-Sport in de medailles

Actueel 1.393 keer gelezen

Diverse turnsters van KDO Sport Hellevoetsluis hebben tijdens de eerste plaatsingswedstrijd  van het Acro seizoen medailles behaald in Naaldwijk.

KDO-Sport ging in het spannende evenement van start met zes nieuwe teams. Bij de damesgroepen senior E werd het goud omgehangen bij Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch. Bij de damesparen junior E was het zilver voor het paar Senna Verheul en Marit Pietjouw. Het vrouwenpaar Senior E Bonnie de Jonge en Samantha van der Meer won het goud. Dreamteam Esra van der Linden en Melanie Pierse moest na een samenwerking van drie jaar en twee succesvolle seizoenen op zoek naar andere partners, want het lengte verschil ging hen parten spelen.

Groot was dan ook de verassing voor Esra van der Linden en haar nieuwe partner Elaysha van der Sluijs toen zij voor hun nieuwe, niet geheel foutloze oefening toch beloont werden met een bronzen medaille. Het vierde damespaar bij de E senior Emily Geraci en Noni Vrieze lieten een paar puntjes liggen op artistiek gebied, maar lieten verder een mooie strakke oefening zien. De junioren teams kwamen met minimale verschillen heel dicht op elkaar. Met een vierde plek voor Fenne Kolbeek en Ilva de Rooy, een vijfde voor Beau van der Stel en Eden van der Eijk, een zesde voor Melanie Pierse en Laura Montbrun en een achtste plaats voor Lisanne van der Meer en Sofie de Jong was dit een hele goeie test om te zien waar de verbeterpunten liggen op technisch en artistiek gebied.

De spanning blijft er nog even in, want de limiet voor de districtsfinale in maart is nog niet bekend gemaakt. Kijk op de KDO Sport Hellevoetsluis Facebook site voor de filmpjes en voor meer informatie over Acro-lessen op www.kdosport.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant