Afbeelding

Recordaantal bezoekers op de Noord Hinder

Actueel 492 keer gelezen

Veel en vooral enthousiaste bezoekers, daar gaan de vrijwilligers van de Noord Hinder voor. Wat heb je immers aan een museumschip waar slechts weinig bezoekers komen of waar de bezoekers niet genieten van hun bezoek?

Het afgelopen jaar werden kosten nog moeite gespaard om dit doel te bereiken. De vrijwilligers van de Noord Hinder zorgden als vanouds voor een goed onderhouden lichtschip met diverse bezienswaardigheden en activiteiten aan boord. Ook waren er de publieksvriendelijke acties, zoals bijvoorbeeld gratis toegang verlening in bepaalde periodes of het trakteren van de bezoekers op chocomelk, snert of een heerlijke oliebol. Daar werden bezoekers uiteraard enthousiast van, maar het meest in het oog springend was toch wel de manier waarop de vrijwilligers van de Noord Hinder "hun" lichtschip hebben gepromoot. Met veel passie werd er door hen over de Noord Hinder verteld en dat maakte keer op keer indruk!  De bezoekersaantallen schommelden de afgelopen jaren rond de 3500 bezoekers, maar 2017 werd afgesloten met 5.327 bezoekers. Een record!

De bezoekerstoename was enorm, maar waren al deze bezoekers dan ook enthousiast? We kunnen u bij deze geruststellen, dat waren ze! De vele lachende kindergezichtjes, de tevreden kijkende ouders, de trotse opa's en oma's, de leergierige basisschoolleerlingen en niet te vergeten de achtergelaten donaties spraken wat dat betreft boekdelen: er kwamen veel en vooral enthousiaste bezoekers! Wij zijn benieuwd wat 2018 de Noord Hinder gaat brengen.

Uit de krant