Afbeelding

Handbalsters Helius krijgen oorvijg van VENECO/Velo

Actueel 449 keer gelezen

De handbalsters van Helius hebben in sporthal De Fazant de topper tegen het Wateringse VENECO/Velo3 met 13-22 (8-14) verloren. De Hellevoetsen blijven de koploper in de ZW-ZH derde klasse, maar hebben met één verliespunt meer twee wedstrijden meer gespeeld dan VENECO/Velo.

'Velo heeft een heel sterk jong, snel en dynamisch opleidingsteam dat wordt klaargestoomd om door te stromen naar de selectie van het eerste team', wees verliezend coach Pryanka Donohue-Pape op de talentvolle meiden van Velo. 'Balverlies werd in de break-out meteen afgestraft. Er viel op deze forse nederlaag niets af te dingen.'

De coach van Helius moest het stellen zonder Kyra Scherber, die in het vorige treffen met De Meeuwen een hersenschudding heeft opgelopen, en de geblesseerden Annemiek van der Kooij en Petra Brink. De vrouwen van Helius komen op zondag 17 december in actie tegen het Vlaardingse SC Twist 3.

Helius: Eva van Leeuwen; Anouska Laterveer (3 keer), Danielle van der Meijden-Spoor (4 keer), Esther Brink (2 keer), Claudia Donohue-Pape (2 keer), Lotte Nap (2 keer). Inge van Melick, Mila Went.

Foto's: Theo van Kralingen
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant