Kunstenaar en docent Sebastian aan het werk
Kunstenaar en docent Sebastian aan het werk

Internationale erkenning voor docent Stichting Dogma

Actueel 972 keer gelezen

Afgelopen week was de officiële opening van de eerste internationale expositie van de jonge begeleider/docent/kunstenaar bij stichting Dogma Sebastian van Houwelingen (25) uit Middelharnis.

De (regionale) publicaties van zijn bijzondere werk en in het bijzonder het succes op de (inter)nationale kunstveilingsite Catawiki, waar zijn kunstwerken al werden aangekocht door belangstellenden uit Italië en Duitsland, trokken de aandacht van de gerenommeerde kunstgalerie `Undertaci uit Denemarken.

Nadat er door de galerie contact werd gelegd met de jonge kunstenaar werd al snel besloten een expositie te realiseren om het Deense publiek kennis te laten maken met zijn werk. Een grote expositie werd al snel georganiseerd. Het Deense publiek was onder de indruk van het werk van deze veelbelovende jonge kunstenaar. Een groot deel van de tentoongestelde kunstwerken werden tijdens de feestelijke opening al snel verkocht. Voor Sebastian betekent dit ongetwijfeld zijn definitieve internationale doorbraak.

Galeries en particuliere verzamelaars uit andere landen hebben eveneens belangstelling getoond voor zijn werk. Een aankomend jong talent waar we zeker meer van zullen gaan horen. Voor meer informatie over zijn werk kunt u een kijkje nemen op www.svanhouwelingen.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant