Voor de tweede keer lijstrekker
Voor de tweede keer lijstrekker

Bianca Verschoor weer lijsttrekker GroenLinks

Actueel 1.139 keer gelezen

Afgelopen dinsdag hield Groen Links Hellevoet een ledenvergadering in De Waag. Daar werd gestemd over de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Lijsttrekker is Bianca Verschoor. Zij was in de afgelopen raadsperiode fractievoorzitter en lid van diverse commissies. Bianca is van plan om ook de komende jaren op eigenzinnige wijze het GroenLinkse geluid in de raad te laten klinken.

Tweede op de lijst is Nicko van Straaten. Nicko is goed op de hoogte van de sociale opbouw van Hellevoetsluis. Hij is van plan een stem te geven aan de mensen die in een sociaal isolement dreigen te raken en aan de buurten die te weinig aandacht krijgen. Nummer drie op de lijst is Natascha Schnoks. Zij is op dit moment ook al raadslid en lid van meerdere commissies. Natascha zal ook in de komende raadsperiode aandacht vragen voor de communicatie van de gemeente met de inwoners. Vierde op de lijst is Walter Langendoen. Hij verzorgt op dit moment de social media van Groen Links Hellevoet. Walter wil zich verder gaan inzetten voor de belangen van natuur en milieu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant