De opbrengst van de jaarlijkse Santa Run is voor het goede doel
De opbrengst van de jaarlijkse Santa Run is voor het goede doel

Rotary Santa Run op Lichtjesavond!

Actueel 552 keer gelezen

Doe mee op vrijdagavond 15 december 2017. De Rotary Hellevoetsluis organiseert dit jaar voor de vierde keer de altijd ludieke Santa Run! De Santa Run vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 december in de Vesting van Hellevoetsluis, voorafgaand aan de Lichtjesavond. Het belooft een groot spektakel te worden!

Er wordt verzameld aan de voorzijde van het Gemeentehuis aan de Oostzanddijk om 18.00 uur. We starten de Santa Run als vanouds met een swingende warming-up. De Santa Run belooft ook dit jaar weer een fantastisch evenement te worden in kerstsfeer. Alle deelnemers ontvangen een kerstmannenpak (inclusief baard) en steunen met hun deelname een goed doel.

Opbrengst naar Forsa
De volledige opbrengst van de Santa Run komt ieder jaar ten goede aan goede doelen. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Project Forsa in Bonaire, een orthopedagogisch centrum waar jongeren met een hechtingsproblematiek of een hechtingsstoornis begeleid en behandeld worden. Hier gebruikt men de Forsa Methode voor. De aanpak begint bij de basis door structuur, veiligheid en vertrouwen te bieden, zodat de jongeren zich verder kunnen ontwikkelen. Hierin is ruime aandacht voor sociale en cognitieve vaardigheden, de behoefte aan vriendschap, waardering en saamhorigheid met als gevolg dat zij willen presteren, excelleren en zinvol in het leven willen staan. Meer informatie over dit project staat op www.stichtingproject.com

Inschrijven en meer informatie? Inschrijven kan via https://voorne.rotarysantarun.nl Deelname kost € 10,- per deelnemer. Deelnemers kunnen hun kerstmannenpak en startnummer vanaf 9 december 2017 ophalen bij de afhaalpunten: Primera Bakker (Struytse Hoeck 38, Hellevoetsluis) en Scooter Boutique (Moriaanseweg West 62, Hellevoetsluis). Naast het kerstmannenpak krijgen deelnemers een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish.

Meer informatie over Rotary Hellevoetsluis? Kijk dan op www.rotaryhellevoetsluis.nl of houdt FB Rotary Hellevoetsluis in de gaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant