Afbeelding

Wordt onze Yordi Mister Adventure Benelux?

Actueel 915 keer gelezen

De 27 jarige Yordi Martens woont sinds 1 jaar in Hellevoetsluis. "Oorspronkelijk kom ik uit het pitoreske Brabantse" vertelt hij.

Momenteel is hij werkzaam als manager en Personal Trainer bij Warrens Sportinstituut. "Vanaf kinds af aan ben ik bezig met sport, van karten tot turnen tot aan het schaatsen/skeeleren op nationaal niveau. De baan bij Warren is mij dan ook op het lijf geschreven".

Mister Adventure Benelux
"Een aantal maanden geleden vertelde een vriendin mij over de Mister Adventure Benelux Verkiezing. Een verkiezing voor mannen die affiniteit hebben met sport en een lengte hebben vanaf 1.75m. Dat laatste is nogal een bijzonder geval omdat de gehele fashion wereld start bij 1.85m, én omdat dit soort verkiezingen eigenlijk altijd voor vrouwen zijn. Nu kon ik als man dus ook meedoen".

Niet zo zeer de verkiezing trok hem aan, maar wel het lopen van shows, het bezig zijn met fashion en tegelijkertijd laten zien dat hij op sportief gebied erg actief is; iets wat hem als persoon definieert. "In het verleden heb ik aantal modeshows gelopen en verschillende fotoshoots gehad. Aankomende december sta ik bijvoorbeeld in het blad van Chantal Jansen". En op 9 december staat Yordi in de finale van Mister Adventure Benelux samen met nog 9 finalisten.
Er zijn verschillende rondes geweest waarin de kandidaten zichzelf konden presenteren. Tevens werd er van hen verwacht dat ze promotie zouden maken via verschillende media kanalen. "Ik ben hier erg druk mee bezig geweest op mijn Instagram en Facebook. En mijn flyers liggen ook door heel Nederland om zoveel mogelijk landelijk bereik te krijgen".

De finale
Tijdens de finale zijn er 5 rondes: 1. Kostuum/pak 2. Vrijetijdskleding 3. Sportieve kleding 4. Zwemshort 5.Ondergoed. En mocht Yordi uiteindelijk bekroond worden tot Mister Adventure Benelux dan zijn de prijzen niet mis. Een geldprijs van 2500 euro en een ticket om deel te nemen aan de internationale wedstrijd 'Manhunt'. "En daarnaast zou ik dan ook drie fotoshoots winnen bij drie verschillende top fotografen, hoe gaaf is dat?!"

Sfeer is geweldig
Yordi vertelt dat de sfeer onderling echt geweldig is. Alle finalisten zijn enorm sportieve mannen die er een leuke wedstrijd van willen maken. "We zijn gedurende de verkiezing echt vrienden van elkaar geworden en doen naast de verkiezing ook andere activiteiten met elkaar. Uiteraard hoop ik dat ik win en dat kan natuurlijk met jullie hulp".

SMS MAB13 naar 4422 als u Yordi wilt steunen. De verdere ontwikkelingen van Yordi en de andere finalisten zijn te volgen via de Facebook pagina van Mister Adventure Benelux

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant