Ook voorstellen en opvattingen over onderwerpen die niet bepaald in de lijn van de partij liggen zullen serieus worden genomen.
Ook voorstellen en opvattingen over onderwerpen die niet bepaald in de lijn van de partij liggen zullen serieus worden genomen.

Schrijf mee aan het D66 verkiezingsprogramma

Actueel 314 keer gelezen

D66 roept inwoners van Hellevoetsluis op om een bijdrage te leveren aan haar programma voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2018.

Het hoeven geen lange verhalen te worden. In tegendeel, het noemen van van één of meerdere zaken wat belangrijk is voor Hellevoetsluis is al prima. Ook voorstellen en opvattingen over onderwerpen die niet bepaald in de lijn van de partij liggen zullen serieus worden genomen. De leden van de gemeenteraadsfractie van D66 nemen contact op met wie reageert. Voor de eerste maal in de geschiedenis stellen de fracties in de gemeenteraden van de drie gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne één gezamenlijk verkiezingsprogramma op voor het hele eiland Voorne. Ook over regionale kwesties waar Voorne mee te maken heeft zoals duurzaamheid, bereikbaarheid en economie nemen de drie gemeenteraadsfracties in hun verkiezingsprogramma één gezamenlijk standpunt in. De gemeentelijke paragrafen worden in het verkiezingsprogramma natuurlijk wel drie aparte hoofdstukken. Hiervoor worden inwoners van Hellevoetsluis opgeroepen hun voorstellen kenbaar te maken.

Reageren kan via de website d66hellevoetsluis.com/actueel/contact/ en bellen kan ook 0645482948.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant