Op woensdag 22 november en zaterdag 2 december 'De Vliegende Pieten' in De Struytse Hoek
Op woensdag 22 november en zaterdag 2 december 'De Vliegende Pieten' in De Struytse Hoek Foto: archief Annette Rietveld

Sinterklaasmusical in de Struytse Hoek

Actueel 1.429 keer gelezen

Voor het eerst dit jaar speelt TheaterTuin van Voorne haar jaarlijkse Sinterklaasmusical in het winkelcentrum "de Struytse Hoek" van Hellevoetsluis.

Veel kinderen van basisscholen en bedrijven in de regio van Voorne Putten hebben in de voorgaande jaren de gekke capriolen van de meest eigenwijze Pieten van Sinterklaas al meebeleefd.

In de Struytse Hoek kunnen de kinderen dit jaar de nieuwe musical 's middags meebeleven op woensdag 22 november en zaterdag 2 december as. Op meerdere tijden kunnen ouders met hun kids aanschuiven om mee te gaan in het verhaal van: "De Vliegende Pieten"
Oh, oh oh, wat een Pietenpaniek! Er is iets met Sinterklaas aan de hand…..Maar wat?....... Dat is een groot geheim. Alle Pieten mondje dicht, want het zou voor grote onrust kunnen zorgen.

Ondertussen is er ook nog eens een nieuwsgierige reporter van het Pietenjournaal onderweg… De Pieten moeten snel zoeken naar een oplossing voor dit megaprobleem. Toevalligerwijs is Zielepiet dit jaar een vliegtuig aan het bouwen. Dat vindt niet iedereen leuk, maar komt nu opeens wel heel goed van pas……

Alleen als je komt kijken naar de Sinterklaasmusical 'De Vliegende Pieten', kom je er achter hoe dit spannende verhaal af gaat lopen! De musical zal drie maal te zien zijn, om 13.00 uur, om 14.15 uur en om 15.30 uur. Woensdag 22 november op het plein bij Blokker en zaterdag 2 december in de kuil bij de Xenos.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant