Afbeelding

Handballers Helius grijpen net naast zege bij Celeritas

Actueel 313 keer gelezen

De heren van Helius hebben zondag een gevoelige nederlaag geleden. De mede koploper uit Hellevoetsluis, die speelde in Bunnik tegen Celeritas dat ook aan kop stond verloor het duel met nipte cijfers, 25-24 (12-12).

De nederlaag is niet nodig geweest en zeker niet terecht. We waren in dit duel de betere ploeg. Ik zeg niet snel iets over de scheidsrechters, maar deze uit Utrecht, waren niet in ons voordeel', verklaarde coach John Geul na afloop van het duel. 

Afronding
'In het laatste deel van de tweede helft lukte het niet in de afronding. Het was steeds net niet goed genoeg. We liepen daardoor achter de feiten aan. We hebben in het hele duel eigenlijk maar voorgestaan en sta je nu achteraf toch nog met lege handen', verklaarde Geul. Door de nederlaag keldert Helius naar de vijfde plaats. Hiervoor stonden vier ploegen aan kop. De treffers kwamen zondag op naam van Tom Hovenkamp (6), Yannick Zwaan (4), Jeremy Bekkers (4), Joost Bravenboer (2), Mike van Zanten (2), Thijmen Bestebreurtje (3)en Bas van den Heuvel. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant