Afbeelding

Nieuwenhoorn overwintert in het bekertoernooi na ruime zege

Actueel 384 keer gelezen

Nieuwenhoorn speelt ook in 2018 in het toernooi om de districtsbeker. In de laatste ronde van dit jaar won de ploeg van Steef Buijs met ruime cijfers bij de zondagtak van Xerxes/DZB. Het werd maar liefst 2-9 (0-3). 

De wit-zwarte brigade uit de dorpskern van Hellevoetsluis zag Jordy Braber, Sevket Kasaroglu en Remon Luksch allemaal twee keer het net van de Rotterdammers vinden. De overige treffers voor de ploeg van Buijs, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij Nieuwenhoorn, kwamen van Corly Bazoer, Denzel en Tom Sleeuwenhoek. 

Gemakkelijk
De uitslag deed het al vermoeden, echt moeilijk heeft de ploeg het niet gehad. 'Nee het ging echt heel erg simpel. We speelden tegen een matige tegenstander. Er valt eigenlijk niet heel erg veel meer over te zeggen, meer dan de treffers gebeurde er eigenlijk niet', verklaarde Steef Buijs na de ruime zege van de Hellevoeters. Komende zaterdag gaat de competitie weer verder. Dan is Nieuw Lekkerland de tegenstander van Nieuwenhoorn, die ploeg staat zevende op de ranglijst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant