Afbeelding

Hellevoetsluis uit de beker, maar pakt periodetitel

Actueel 794 keer gelezen

Vreugde en teleurstelling liggen in de sport soms heel erg bij elkaar. Dat gold ook voor Hellevoetsluis afgelopen zaterdag. De ploeg werd aan de Rijksstraatweg uitgeschakeld in de tweede ronde van het districtsbeker toernooi door Kethel Spaland, maar de ploeg pakte in dit competitie loze weekend toch de eerste periodetitel. 

Dat kon gebeuren voor de formatie van Edwin de Koning, daardat concurrent Sparta het inhaalduel met het laagstaande Rhoon verloor en daardoor is Hellevoetsluis niet meer in te halen. In het beker toernooi won Kethel Spaland met 1-2 (0-0).

Kort voor tijd
Hellevoetsluis kwam op voorsprong kort voordat het een uur op het veld stond tegen de Schiedammers. Het was Onur Furuncu die voor de openingstreffers zorgde. De gasten kwamen langszij nadat Victor Hartog de bal achter eigen doelman Sander van Rijn schoot. Drie minuten voor tijd werden strafschoppen voorkomen en scoorde Kethel Spaland de 1-2.

Dicht bij elkaar
'Het was een goede ploeg hoor en onlangs speelden we al vriendschappelijk, toen wonnen wij. We speelden met wat andere mensen. We deden echter veel te vaak een poging en dan haalden wij de trekker niet over. Ik moet zeggen dat onze tweede doelman Van Rijn ook veel kansen heeft gepakt. We zijn uit de beker en hebben de eerste periode. De mannen willen graag meer dan de eerste periode en hebben het doel bijgesteld', meende Edwin de Koning. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant