Afbeelding

Handballers Helius winnen met ruime cijfers van Hercules 2

Actueel 398 keer gelezen

De mannen van Helius hebben het uitstekend gedaan in het duel met de tweede keuze van Hercules uit Den Haag. De formatie van John Geul was met 27-13 (15-8) te sterk.

'Het was een goed potje. We stonden vandaag verdedigend heel erg sterk te spelen. Dat was het echt heel erg goed', was de eerste reactie van trainer John Geul na afloop. 

Kunnen wel wat
De oefenmeester uit Gouda was trots op zijn mannen, die bijna allemaal het doel wisten te vinden van de Hagenaars. 'Ik roep al een tijdje dat ons schotpercentage omhoog moet. Dat is ook gebeurd. We hebben echt wel laten zien dat we wat kunnen', besloot de oefenmeester van de Hellevoetse ploeg. 

Stand
Door de zege die Helius behaalde staat de ploeg op dit moment op de eerste plaats, samen met Orion en Deltasport, maar de Hellevoeters hebben een duel meer gespeeld. De scores kwamen zondag van Daan Struik (4), Joost Brouwer (4), Mitchell Prins (4), Maiky van Zanten (4), Bas van den Heuvel (3), Thijmen Bestebreur (3), Yannick Zwaan (3), Tom Hovenkamp en Reinoud Bestebreurtje. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant