Dit is de concept impressie van de 81 appartementen
Dit is de concept impressie van de 81 appartementen

Appartementen Oostdijk februari 2018 in de verkoop

Actueel 4.136 keer gelezen

Hoewel er op dit moment nog niets anders te zien is dan groen grasland is het bouwplan voor de Kop van de Oostdijk , doordat de firma Moree op 31 december haar deuren sluiting een stroomversnelling geraakt.

Er wordt op dit moment door projectontwikkelaar Van Wijnen hard gewerkt om`de volledige documentatie voor het bouwproject beschikbaar te maken voor aspirant-kopers. In februari 2018 gaan de appartementen dan de verkoop in. Op de website kunnen belangstellenden zich nu al inschrijven. Er is al veel belangstelling voor de appartementen, die dan ook fraai aan de entree van Hellevoetsluis zijn gelegen en bovendien vlakbij de vele voorzieningen in het centrumgebied.
Drie complexen
Er zullen in totaal drie appartemententorens worden neergezet met 5 woonlagen. Twee ervan worden huurwoningen, de derde toren worden koopappartementen. Het totale complex omvat 81 appartementen. Koop-en huurprijzen worden binnenkort bekend. Formeel moet voor de bouw nog een wijziging in het bestemmingsplan worden goedgekeurd, maar gelet op de inspanningen die al geleverd zijn, zal dat geen probleem vormen.

Voor wethouder van Lith is dit een van de grote dossiers die hij in zijn ambtsperiode heeft weten af te sluiten. Het andere is het door de raad recent unaniem goedgekeurde beleidsplan 'VANG' waarover in ons nummer van volgende week meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant