foto's Theo van Kralingen
foto's Theo van Kralingen

FC Vlotbrug moet buigen voor Zwartewaal

Actueel 374 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft in de competitieouverture tegen Zwartewaal met een 0-1 (0-1) nederlaag genoegen moeten nemen.

'Ondanks de nederlaag ben ik zeer te spreken over de wijze waarop we hebben gespeeld', prees trainer Tom Larssen de inzet en het goede spel van zijn manschappen. 'We waren tegen Zwartewaal oppermachtig, maar hebben dat ondanks de vele kansen niet kunnen uitdrukken in treffers. FC Vlotbrug, dat is gedegradeerd uit de derde klasse, had ook niet het geluk mee om Zwartewaal eronder te krijgen. Zo raakten Shenomar Pers en later Evan Gomes Soares na de 0-1 op het halfuur beiden het houtwerk, werden inzetten van de doellijn gehaald en ontpopte de doelman van Zwartewaal zich als de grote held voor zijn ploeg. 'Als we tien keer tegen Zwartewaal spelen, winnen we er negen. We hebben vooral in de eerste helft supergoed gespeeld, maar de kansen moeten er wel in. Dat heeft ons uiteindelijk opgebroken. De spelers zaten na afloop stuk, maar weten ook dat zij met de getoonde topinstelling wedstrijden gaan winnen.' De FC speelt aanstaande zaterdag in en tegen Simonshaven.

FC Vlotbrug: GlennPrins; Timo Buijs, Bram Scheringa (75. Bart Bergwerf), Noël Bravenboer, Shannon Pers; Siméon Seghers, Sjors Allersma, Jordy Hendriks; Shenomar Pers, Clint van de Veerdonk (65. Evan Gomes Soares), Gijs Vermeer.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant