Wie wil er nou niet gratis gelukkig worden?
Wie wil er nou niet gratis gelukkig worden?

Gratis een gelukkige toekomst?

Actueel 368 keer gelezen

Kun je van een theatervoorstelling gelukkig worden? Tuurlijk, soms kun je heel blij uit een voorstelling komen, maar dat is een tijdelijk effect. Miranda de Groote denkt dat haar theatershow vanaf de catwalk mensen kan leren om altijd gelukkig en blij met zichzelf te te zijn. Eigenlijk is de boodschap heel simpel: doe wat je wil en wees wie je bent. Dat lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Hoeveel van ons laten alleen de buitenkant zien, terwijl je echte 'ik' achter een masker, of zo u wilt, een muurtje verscholen zit. Want maskers en muren beschermen ons tegen de boze buitenwereld,. maar ze sluiten ons ook af van liefde, vriendschap en emoties waar we bang voor zijn. Miranda laat je zien wat je verlangens en blokkades zijn en helpt je om ze samen op te ruimen. Haar grote uitdaging is om mensen te begeleiden naar lef om zelfstandig hun eigen CATWALK OF LIFE te lopen. Want dat kan alleen als je echt jezelf durft te zijn tegenover heel de wereld

Twee Hondjes
Aanstaande vrijdagavond is Theater Twee Hondjes het decor voor een wervelende theatershow vanaf de catwalk vol inspirerende verhalen gecombineerd met muziek die je leert om de rest van je leven vol zelfvertrouwen op je eigen catwalk te gaan.

De voorstelling is gratis toegankelijk, maar reserveren is handig want het wordt vast druk. Wie wil er nou niet gratis gelukkig worden?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant