Foto's Theo van Kralingen

't Capproen niet opgewassen tegen OJC '30

Actueel 516 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft na ZKV ook de wedstrijd tegen OJC '30 op het sportpark aan de Martin Luther Kinglaan met 4-15 (3-12) verloren.

'We kwamen snel op achterstand en hebben ons vervolgens in de eerste helft laten overdonderen', verklaarde aanvoerster Dianne Kuiper de 3-12 achterstand bij rust. 'Dan weet je dat dit niet meer goed komt, maar we wilden wel iets recht zetten. We hebben orde gebracht in de verdediging en het was dan ook onze verdienste dat zij nauwelijks meer tot scoren kwamen. Natuurlijk is de start niet goed, maar als we de schouders eronder zetten en de schroom van ons afwerpen, dan zullen er zeker resultaten komen.' Nathan Doodkorte verving op de bank de vakantie vierende coach Roy Vermaat. 't Capproen speelt aanstaande zaterdag op De Brug in Spijkenisse de derby tegen het nog ongeslagen Olympia.

't Capproen: Dianne Kuiper (1 keer), Tessa van der Kelle, Glenn Nieuwpoort (25. Mark Kuiper 1 keer), Freek Sjouw (1 keer); Color van der Perk, Sanne Hoogendoorn (50. Dafne Poldervaart), Jeroen Hoogendoorn (1 keer), Nick Stolk.