Meld je nu aan voor een sportieve meiden voetbal middag bij v.v. Nieuwenhoorn
Meld je nu aan voor een sportieve meiden voetbal middag bij v.v. Nieuwenhoorn Foto: Evelien Holleman

Meiden Voetbal Event Nieuwenhoorn

Actueel 446 keer gelezen

Hebben jullie ook zo genoten van het Europees Kampioenschap van de Oranje Dames? De meiden van vv Nieuwenhoorn, onze eigen zwart-witte leeuwinnen, in ieder geval. Zij hebben de smaak te pakken en zijn erg enthousiast van start gegaan met de voorbereiding op het komende seizoen. Zij willen dit enthousiasme graag met jullie en hebben een heus meiden-event bedacht ! Zij willen jullie graag uitnodigen voor dit ontzettend leuke initiatief.

Heb je altijd al met het idee rondgelopen om te gaan voetballen of heb je het vroeger gedaan en ben je er even uit? Kom gerust langs, kost je niets en je zit nergens aan vast. Het is niet zomaar een dag. De trainer van de meidenteams is Albert Kolijn. Als geen ander weet hij hoe je het beste uit jezelf kan halen.

Ons eerste meiden-event is gepland op zondag 24 sept van 13:00-14:30uur. (Aanmelden vanaf 12:30)Dus ben jij een meisje met interesse in voetbal, of heb je gewoon zin in een gezellige sportieve meidenmiddag? Of heb je een vriendinnengroepje wat nieuwsgierig is om te gaan voetballen?

Meld je dan aan bij onze coördinator damesvoetbal: Marlies Overheid, via coordinator-m@nieuwenhoorn.nl. Het enige wat je nodig hebt, is sportkleding en sportschoenen. De meiden van Nieuwenhoorn zien jullie graag komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant