Vanuit de lucht is de ravage op het eiland goed te zien
Vanuit de lucht is de ravage op het eiland goed te zien

PLUS Trommel en Brandaris in actie voor Sint-Maarten

Actueel 587 keer gelezen

Orkaan Irma heeft een ravage aangericht op Sint-Maarten. Huizen zijn verwoest, er komt geen water meer uit de kraan en het openbare leven ligt plat.

Bewoners van het eiland hebben dringend voedsel, schoon drinkwater en onderdak nodig. Drie strijdvaardige klasgenoten uit groep 7a, Elora-Louise, Jasmijn en Ype, zijn in actie gekomen om Sint-Maarten erbovenop te helpen! "Het is verschrikkelijk wat er daar is gebeurd! Ik wist meteen dat óók wij het verschil kunnen maken! We moeten in actie komen!" aldus de dappere Elora-Louise. "Samen met PLUS Trommel zamelen we lege lessen (en anders statiegeld) in om een bijdrage te kunnen leveren aan het Nederlandse Rode Kruis."

"In het recyclepunt van PLUS Trommel kunnen klanten hun statiegeld doneren via de nieuw geplaatste flesseninnamemachine. Er zit een speciale donatieknop op. Het geld gaat direct naar onze inzamelactie!" laat bedrijfsleider Leon de la Croix weten. "Toen we benaderd werden of we mee wilden doen hebben we uiteraard direct en volmondig ja gezegd! Het is heel bijzonder dat zulke jonge kinderen dit hebben opgezet! Daar zijn wij als winkel onwijs trots op!"

De actie loopt tot 1 oktober. PLUS Trommel is gevestigd aan de Moriaanseweg West 56 in Hellevoetsluis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant