Ondernemers Bram Notenboom & Jaco den Heijer
Ondernemers Bram Notenboom & Jaco den Heijer

Hazelbag Woningstoffering

Actueel 1.879 keer gelezen

Hazelbag Woningstoffering is dé woonwinkel van Hellevoetsluis en omstreken. Ondernemer Jaco den Heijer nam in 2015 het familiebedrijf van Anja en Rino Hazelbag over.

Jaco den Heijer en Bram Noteboom voeren het management over de Den Heijer Groep, een jong en groeiend bedrijf dat het ambacht en de kracht van lokale winkels in ere wil houden. Het officiële heropeningsfeest van Hazelbag Woningstoffering wordt van 23 tot 30 september gevierd met een actieweek!

Inspiratie voor ieder interieur
Na de overname werd de winkel in de afgelopen maanden in een nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde assortiment is een inspiratie voor ieder interieur. Speerpunten van Hazelbag Woningstoffering: "Wij kennen onze klanten. Wij bieden advies op maat en leveren kwaliteitsproducten waar wij achter staan. En wij bieden uitstekende service", geeft Bram aan.

Feeling voor woningstoffering
De liefde voor 'hun' winkel en woningstoffering is natuurlijk niet zomaar over; Anja en Rino Hazelbag zijn beiden regelmatig in de winkel om klanten te helpen. Het vaste team, Arjan Batenburg en Marja Overbeeke, is dagelijks in de winkel aanwezig om klanten met hun gedegen vakkennis te helpen en advies te geven. Marja werkt inmiddels al 17 jaar bij Hazelbag. "Ik heb echt feeling met woningstoffering; de kleuren, het inrichten, het meedenken met de klant. Als ik klanten in de winkel krijg die niet weten wat ze willen dan is het geweldig dat je door goed advies samen een mooie raamdecoratie of een prachtige vloer kan leveren." Ook haar collega Arjan Batenburg werkt sinds jaar en dag in de woningstoffering waarvan het laatste jaar bij Hazelbag. Door de kennis en ervaring op het gebied van woningstoffering van beiden krijg je als klant altijd deskundig advies.

Aan de uitgebreide collectie zijn nieuwe merken toegevoegd. Hierdoor weten ook steeds meer dertigers hun weg naar Hazelbag te vinden. "Zij hebben andere ideeën en wensen en dat is heel leuk", vertelt Marja. Heb jij ook volop ideeën om je woning te stylen? Marja en Arjan weten of het technisch mogelijk is jouw creatieve ideeën uit te voeren.

Raamdecoratie, vloer en wanden
Hazelbag biedt ruime keuze in vloeren onder meer houten vloeren, laminaat en linoleum alsook hip& booming PVC en marmoleum vloeren. Voor op de muur is er naast behang ook krijtverf van Painting the Past verkrijgbaar. Op het gebied raamdecoraties is er veel mogelijk onder meer: gordijnen, duette, plissé, houten jaloezieën, shutters van verschillende kwaliteitsmerken zoals Luxaflex, Eijffingen, Jab en JASNO.

Vakmensen aan het werk
Klanten komen vaak met een vraag voor vloer, wand of raam waar ze een oplossing voor willen. "Wij kijken samen met de klant naar de mogelijkheden. Zo nodig geven wij advies op locatie waarbij we gelijk de maatneming doen zodat we een offerte kunnen opstellen voor de klant. Onze vakmensen van het buitendienstteam hebben allemaal hun specialiteiten bijvoorbeeld het plaatsen van shutters of het leggen van marmoleum. De kwaliteit in de uitvoering is voor ons erg belangrijk." vertelt Jaco den Heijer. Bel gerust voor een afspraak of kom langs in de winkel.

Hazelbag Woningstoffering
Oostdijk 37a
0181 320867
www.hazelbagwoningstoffering.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant