Foto's: Peter de Jong

ZKV in derby tegen 't Capproen slagvaardiger

Actueel 391 keer gelezen

Zuidland- 't Capproen is de veldcompetitie slecht van start gegaan door de derby tegen ZKV op Groot-Nibbeland met een 10-6 (6-6) nederlaag af te sluiten.

'We begonnen de wedstrijd goed, namen een 0-2 voorsprong, maar vervolgens keken we in drie minuten tijd tegen een 3-2 achterstand aan', wees coach Roy Vermaat op de onoplettendheid van zijn veelal jonge manschappen. 'Daarna ging het gelijk op, was het spel van beide kanten ook leuk om te zien. We begonnen de tweede helft slecht, misten bij 7-6 een strafworp (Mark Kuiper, DR) waarna het als een kaartenhuis in elkaar plofte. Er lukte niets meer, het leek wel of iedereen er doorheen zat. Zelfs de wissels hielpen niet. We hebben uiteindelijk op basis van de tweede helft, waarin we niet één keer tot scoren kwamen, terecht verloren.' Het grote lichtpuntje voor de coach van 't Capproen was het uitstekende spel van Sanne Hoogendoorn. 'We zullen het verlies van de gestopte Brittany de Kruif nog moeten opvangen.' 't Capproen speelt zaterdag thuis tegen OJC '98.

't Capproen: Dianne Kuiper (2 keer), Dafne Poldervaart (36. Tesse van der Kelle), Glenn Nieuwpoort (66. André Kardux), Freek Sjouw (66. Kevin Kremer); Color van der Perk (1 keer, 65. Amber Schoordijk), Sanne Hoogendoorn (3 keer), Mark Kuiper (45. Jeroen Hoogendoorn), Nick Stolk.