Foto's Theo van Kralingen
Foto's Theo van Kralingen

Handbalsters Helius melden zich weer voor de titel

Actueel 572 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben ook de derde hindernis in de derde klasse van de veldcompetitie met een overwinning afgesloten.

De vrouwen van Pryanka Donohue-Pape bonden op De Fazant Atomium '61 2 met 18-9 (6-2) aan de zegekar. 'Ik had gedacht dat we het een stapje hoger wel moeilijker zouden krijgen, maar tot nog toe gaat het lekker', stelde de coach van de Hellevoetsen zich tevreden over het verloop van het nog prille handbalseizoen. 'Het was een leuke wedstrijd om te zien met leuke combinaties. Na ruim een jaar training was dit de beste wedstrijd zoals wij deze eigenlijk willen spelen. Iedereen kweet zich van haar taak. Dat maak je als trainer trots. Natuurlijk hebben we een zeer ervaren team, maar iedereen speelt nog steeds met vol overgave en vertrouwen. Dat vertrouwen neem t alleen nog maar toe.' De talentvolle Eva van Leeuwen stond onder de lat bij Helius. 'Als we thuis spelen zal Eva indien mogelijk keepen.' Helius speelt zondag in Ridderkerk tegen Saturnus'72 2.

Helius: Eva van Leeuwen; Sanne Ausema, Danielle van der Meijden-Spoor (3 keer), Claudia Donohue-Pape (2 keer), Anouska Lateveer (5 keer), Petra Brink (4 keer), Inge van der Graaf. Esther Brink, Inge van Melick (3 keer), Annemiek van der Kooy (1 keer), Bianca Corandewal.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant