Foto's Theo van Kralingen

OHVV werkt 0-2 achterstand weg

Actueel 349 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft de eerste wedstrijd om de districtsbeker met 2-2 (0-2) gelijk gespeeld tegen VOC 2.

'VOC won met 4-1 van SVV, dus heb ik mijn spelers op het hart gedrukt om op hun hoede te zijn', wees trainer Rafael Andrade zijn manschappen op de kwaliteiten van de Rotterdammers, die uitkomen in de reserve hoofdklasse. 'We speelden een goede eerste helft, qua kansenverhouding was het 4-1, maar na tien minuten was het wel 0-1. We waren het even kwijt, kwamen met 0-2 achter. We hebben in de tweede helft volgens de afspraak gespeeld en kwamen terug tot 1-2 (David Keijzerwaard met fraaie vrije trap, DR) en op 2-2 door Jarno Huisman. Toen VOC nog met tien man kwam te staan hebben we de druk extra opgevoerd, maar mede door het goede keeperswerk konden we niet over hen heenkomen. Aan de andere kant moet ik stellen dat we na de achterstand goed zijn teruggekomen.' OHVV bekert aanstaande zondag op het Schiedamse Harga verder tegen SVV.